Pavlidis-Compettition.gr - Συνεργείο Αυτοκινήτων Citroen Peugeot - Βελτιώσεις Citroen Peugeot - Προετοιμασία Aγωνιστικών Αρχική Σελίδα Περιεχόμενα Επικοινωνία
Συνεργείο Αυτοκινήτων - Συνεργείο Citroen - Συνεργείο Peugeot - Βελτιώσεις Citroen - Βελτιώσεις Peugeot - Μηχανικός Citroen - Μηχανικός Peugeot - pavlidis-compettition.gr
  • Συνεργείο Αυτοκινήτων - Συνεργείο Citroen - Συνεργείο Peugeot - Βελτιώσεις Citroen - Βελτιώσεις Peugeot - Μηχανικός Citroen - Μηχανικός Peugeot - pavlidis-compettition.gr
  • Συνεργείο Αυτοκινήτων - Συνεργείο Citroen - Συνεργείο Peugeot - Βελτιώσεις Citroen - Βελτιώσεις Peugeot - Μηχανικός Citroen - Μηχανικός Peugeot - pavlidis-compettition.gr
Είστε Εδώ :: Αρχική Σελίδα » Προϊόντα

Προϊόντα

Όπως κάθε άνθρωπος έτσι και το αυτοκίνητό μας έχει και αυτό τα περιφερειακά συστήματα για τη λειτουργία του.

Σύστημα Εισαγωγής
Φίλτρα και φιλτροχοάνες KV, Kingdragon, Green, HKS.
Πλήρη συστήματα air box της Simota έτοιμα να καλύψουν κάθε ανάγκη αναπνοής του κινητήρα σας.

Σύστημα Εξαγωγής

Ολοκληρωμένα συστήματα εξαγωγής από την Remus. Τελικά καζανάκια από την Remus που εκτός από την καλύτερη εκπνοή του κινητήρα χαρίζουν εμφάνιση και γλυκό μπάσο ήχο ή αγωνιστικό, ανάλογα με τις επιθυμίες σας, και βέβαια όλα αυτά με την εγγύηση μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής συστημάτων εξατμίσεων. Επίσης, σε συνεργασία με έτοιμους κατασκευαστές συστημάτων εξαγωγής, χειροποίητα συστήματα ικανά να καλύψουν κάθε ιδιαιτερότητα στο σύστημα εξαγωγής του αυτοκινήτου σας.

Αν θέλετε κι άλλα άλογα και αντοχή;

  • Τότε θα πάμε πιο βαθιά στον κινητήρα και θα σας παρέχουμε ότι χρειαστείτε: πιστόνια για αντοχή ή επιδόσεις
  • σφυρήλατα έμβολα Ross, Wiseco, JE, Accralite
  • έμβολα να αντέχουν τις υψηλές συμπιέσεις, τις υψηλές θερμοκρασίες και τις πολλές στροφές του κινητήρα, χωρίς να χάνουν τις μηχανικές τους ιδιότητες και την αντοχή τους (ακόμα και σε κινητήρες με νίτρα)

Και πως θα πάρει ο κινητήρας μας τη δύναμη;
Μα φυσικά από το καπάκι! Και τι ακόμα έχει το καπάκι; Στα νεότερα μοντέλα τον εκκεντροφόρο. Η Kent και ο γνωστός σε όλους μας Boubis παρέχουν το σωστό ανοιγόκλεισμα των βαλβίδων με προφίλ ανάλογο με τις απαιτήσεις και τις επιδόσεις που θέλουμε.

Κάπως όμως πρέπει να διαχειριστούμε το καύσιμο και τον αέρα για να αποκτήσουμε το μέγιστο της απόδοσης του κινητήρα μας. Εδώ αναλαμβάνει η Powertronik με πολυετή πείρα στον προγραμματισμό των εγκεφάλων και ιδιαίτερα στο Group PSA (Citroen, Peugeot).
Τελειώσαμε; Όχι βέβαια, αφού ανεβάσαμε τις επιδόσεις κάπως πρέπει να σταματάμε κιόλας. Εδώ το χέρι της βάζει η Brembo, η EBC, η Tarox, η Inderbrake, η Wilwood, η Galfer, η Maff με συστήματα φρένων, τακάκια, δισκόπλακες δαγκάνες, σωληνάκια αεροπορικού τύπου της Goodrich για το απόλυτο φρενάρισμα.

Τώρα για την συντήρηση δηλαδή για τα τακτικά service του αυτοκινήτου σας, μια σειρά προϊόντων -από γνήσια μέχρι και after market εταιριών- αναλαμβάνουν τη μακροζωία του κινητήρα και όλων των περιφερειακών του πολύτιμου αυτοκινήτου σας. Μπουζί της Equem και της Denso σε διάφορες ψυχρότητες και τύπους από νορμάλ μέχρι αγωνιστικά, από την Citroen, φίλτρα αέρα/βενζίνης/λαδιού από την Parflux. Την λίπανση του κινητήρα σας αναλαμβάνει η Citgo.

Πάμε τώρα στην ανάρτηση.

Η Bilstein, η Sachs, η Dynamic, η Spax αναλαμβάνουν το βασικό στήσιμο της κινητής σας περιουσίας στο δρόμο. Από τις πιο normal χρήσεις μέχρι τις πιο x-treme υπάρχουν λύσεις που προσφέρουν και το καλύτερο κράτημα στις στροφές και την άνεσή σας στους ελληνικούς δρόμους.
Η Eibach, η Viden, η Apex αναλαμβάνουν να φέρουν το αμάξι σας στο επιθυμητό ύψος.

Πάμε τώρα και στα παπούτσια του αυτοκινήτου μας εκεί η πάσα πάει στον Κώστα τον Μόσχο που συχνάζει Αναπαύσεως 35 στον Άγιο Δημήτριο.
Και τελευταίο στην παρέα μας αφήνω τον αχρείαστο πλαστικό χειρουργό μας. Τον φαναρτζή και βαφέα μας τον Νίκο και Ντίνο Τσακίρη, που εδρεύουν Παπαναστασίου 17 και Φειδίου.

Πάντως αφού τώρα είδατε ότι προσφέρουμε πολλά θα μου πείτε "και πως πληρώνουμε;" -καλή ερώτηση αλλά και εδώ έχουμε τις απαντήσεις εκτός από μετρητά δεχόμαστε και όλες τις πιστωτικές κάρτες και σε άτοκες δόσεις Δεν έχετε κάρτα; Τότε αναλαμβάνει η τράπεζά μας η Πειραιώς και προσφέρει λύσεις σε κάθε συναλλαγή μας.

Και βέβαια ότι έχετε απορία ότι σας έχει συμβεί με θέματα λίπανσης του κινητήρα ή του κιβωτίου ταχυτήτων, έχουμε ανοικτή γραμμή με την Citgo και με τους χημικούς του εδώ αντιπροσώπου του κυρίου Λαμπρινού.

©2019 Pavlidis-Competition.gr All Rights Reserved - Σχεδίαση και Υλοποίηση interneti.gr